Bouwlogistiek

Logistiek in de bouw

Uw bouwproject just in time geleverd

Krappe bouwplaatsen, kortere doorlooptijden van bouwprojecten, minder voorraad op de bouw en minder mankracht. De bouw verandert. Dit vraagt om slimme logistieke oplossingen, zodat u duurzamer, sneller en efficiënter kunt bouwen.

Door logistiek als integraal onderdeel van uw bouwproces te beschouwen, bespaart u meer dan u denkt. Pultrum heeft, als ervaren en innovatieve logistiek dienstverlener, de kennis in huis om u hierin te ontzorgen.De bouw verandert.

Bouwlogistiek

Just in time geleverd

Met Pultrum bent u ervan verzekerd dat de aanvoer van uw bouwmaterialen zonder belemmeringen en oponthoud plaatsvindt. Uw goederen worden just in time geleverd.

Bouwlogistiek van A tot Z
  • Levering
  • Montage
  • Afvoer

Opslag

Uw goederen en bouwmaterialen worden in ons verwarmde en beveiligde magazijn (8.000 m²) of in onze buitenopslag (10.000 m²) opgeslagen. Dit zorgt voor minder opslag op uw bouwplaats. Niet alleen praktisch, maar ook veilig: het voorkomt schade en diefstal.

Project: Bouwmaterialen

Op- en overslag

Onze locatie aan de Noordermorssingel in Rijssen biedt een ruime, verwarmde en beveiligde opslagmogelijkheid. Voor een groot aantal klanten slaan we hier (bouw)materiaal op. De orderpicking starten we na afroep van onze klant. De order wordt klaargezet voor transport voor distributie in Nederland en daar buiten.